Formulation of eye movement behavior based on signal energy distribution using wavelet transform - Wan Mohd. Bukhari Wan Daud, 1985-; Rubita Sudirman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011