Penglibatan tenaga kerja tempatan dan tenaga kerja asing dalam projek pembinaan UTM - Norshazwani Bakar, 1988-, author; Zakaria Mohd. Yusof, supervisor; Jamaluddin Yaakob, supervisor; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2010)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010