Pengurusan air kumbahan di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai (Loji enapcemar teraktif konvensional Kolej Dato' Onn Jaafa)r [electronic resource] - Nurindraputri Md. Rubani, 1987- , author (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012