A small podded propulsion system for a small boat - Muhammad Nasir Yunos, 1988-; Ahmad Fuaad Ahmad Sabki; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011