Kajian perbandingan kos pembinaan antara sistem binaan berindustri secara acuan terowong dengan sistem konvensional [electronic resource] - Nik Mohd. Iznan Tuan Yaakub, 1983-, author (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012