Preliminary design of amphibious craft - Firdaus Mahamad, 1987- author; Ab. Saman Abd. Kader; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012