Condensation inside horizontal tube for desalination plant - Muhammad Syafiq Sapian, 1987-; Alias Mohd. Noor, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012