Kekuatan rencam kayu-polimer bertelulang gentian karbon (CFRP) di bawah pembebanan tegangan - Suhaimi Abu Bakar, 603332; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Awam 8450 (Skudai, Johor : Penerbit UTM, 2008)
Includes bibliographical references and index.