Sistem pengurusan ambulans menggunakan voicexml - Shukor Abdul Razak supervisor 1980-, 602652; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat 1352 (Skudai, Johor : Penerbit UTM, 2008)
Includes bibliographical references and index.