Pemodelan Awam 3D daripada Imej Satelit Menggunakan Teknik Billboarding - Muhammad Khairuddin Ahamad author 438724; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Komputeran 577985 (Johor Bahru, Johor : PENERBIT UTM PRESS, 2008)
Includes bibliographical references and index.