Peranan Pengetua sebagai Pengurus Kokurikulum di Sekolah Menengah Daerah Mersing - Mohd. Anuar Abdul Rahman, 1953-, author 381665; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Pendidikan 4664 (Johor Bahru, Johor : PENERBIT UTM PRESS, 2008)
Includes bibliographical references and index.