Kajian Sambungan Konkrit Pra- Tuang Separa Tegar - Ahmad Baharuddin Abd. Rahman author 171778; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Awam 8450 (Johor Bahru, Johor : PENERBIT UTM PRESS, 2008)
Includes bibliographical references and index.