Analisis Hidrograf Sungai bagi Kawasan Tadahan Daerah Papar - Sobri Harun 1963-, author 212411; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Awam 8450 (Johor Bahru, Johor : PENERBIT UTM PRESS, 2008)
Includes bibliographical references and index.