Cadangan pembangunan "cultural heritage greenway corridor", Bandaraya Alor Setar, Kedah - 515497 Noor Hafiza Ahmad; Zainul Hakim Mohd. Zain, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina Landskap) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009