Pengajaran Dan Pembelajaran Penulisan Bahasa Melayu : Senario, Teori Dan Panduan Untuk Guru Dan Pelajar - Roselan Baki, author 530923 (Selangor: Karisma Publications Sdn. Bhd., 2003)
Includes bibliographical references and index.