Penghasilan enzim organik dan menguji kebolehannya sebagai bahan penaik kek [electronic resource] - 513541 Irza Hasrina Shahrim (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012