Keberkesanan program latihan industri bagi pelajar pendidikan teknikal dan kejuruteraan Fakulti Pendidikan UTM, Skudai [electronic resource] - Endok Fadhliatunnur Miswan, author 513445 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012