Dokumen Kontrak : cadangan membina dan menyiapkan Bangunan Tambahan Perpustakaan dan Dewan Kuliah (RMKe-9) di Universiti Teknologi Malaysia, skudai, Johor Darul Ta'zim : kerja-kerja pemasangan sistem pencegah kebakaran - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; Universiti Teknologi Malaysia; Prestasi Reka Sdn. Bhd; Kejuruteraan Penyejukan Leading Sdn. Bhd (2010)
PRZSL