Persepsi guru-guru terhadap komunikasi pengetua dalam pembentukan iklim sekolah : satu kajian kes di Sekolah menengah kebangsaan Gemereh Segamat - 310536 Yahya Awang; Shariff Omar, supervisor; Fakulti Pendidikan (1999)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengukuran dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999