Tinjauan amalan faktor-faktor pengurusan sekolah berkesan dalam menentukan tahap pengurusan sekolah di sebuah sekolah menengah dalam daerah Batu Pahat - 519792 Lau, Ki Chuan; Abu Bakar Hashim; Fakulti Pendidikan (2000)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000