Analisis risiko pada saluran konkrit dan alur berumput di Lima Kedai, Johor Bahru - 267086 Md. Azizi Dahlan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006