Aneka Hidangan Mi, Mihun Dan Pasta Sedap-Sedap Belaka - Norazwa Mahat, editor 523802 (Kuala Lumpur : Utusan Pub. & Distributors Sdn. Bhd., 2010)
Buku ini menyediakan pelbagai resipi Mi, Mihun & Pasta khas buat semua pembaca. Antara resipi yang terdapat di dalam buku ini ialah Kuetiau kantonis, Mihun Kantonis, Kuetiau Goreng, Kuetiau Kari Pahang, laksa Melaka (ala nyonya), Makaroni Bakar dan makaroni Goreng. Selain itu, terdapat juga resipi Makaroni Goreng Berdaging, Mi Bandung, Mi Goreng Bijan, Mi Goreng Cendawan, Mi Hailam, Mi Jawa, Mi Kari, Mi Ladna, Mi Rebus Berkacang, Mi Siam, Mi Sup Bebola, Mi Udang, Mihun Goreng Bertaucu, Mihun Goreng Lobak Merah dan Mihun Krop. Terdapat juga resipi bagi Mihun Kuah Lemak, Pasta Tomyam, Sizzling Yee Mee, Soto Ayam, Spageti Bolognese, Spageti Goreng dan Sup Makaroni Tulang Rawan untuk di cuba sebagai hidangan seisi keluarga.