Persediaan bakal guru terhadap pengajaran lukisan kejuruteraan - 528828 Mohd. Effendy Nordin; Saniah Sayuti, supervisor; Fakulti Pendidikan (2000)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000