Pembezaan serta penggunaannya - 528297 Mohd. Yunus Ismail; Mukheta Isa; Fakulti Pendidikan (2000)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000