Laporan permohonan Anugerah Kualiti Naib Canselor 2005 : SPACE UTM - Universiti Teknologi Malaysia. Sekolah Pendidikan Profesional dan Pendidikan Berterusan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
PRZSL