Penerapan nilai etika dan integriti dalam industri binaan - Mohd. Khairul Anuar Kamaruddin, 1979-; Norazam Othman, supervisor; Fakulti Alam Bina (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010