Kesan penggunaan sistem IBS kepada kontraktor kecil bumiputera - Mahfuzah Mahfodz, 1984-; Rosli Abdul Rashid, supervisor; Fakulti Alam Bina (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010