Kajian penggunaan internet dikalangan pelajar-pelajar Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (4STP KDPK) di Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - 529055 Mat Ali Ismail; Jamaluddin Harun, supervisor; Fakulti Pendidikan (2000)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000