Keberkesanan kursus teknikal dalam meningkatkan prestasi kontraktor kelas F - Azlin Ahmad Zaini, 1977-; Norazam Othman, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009