Kompleks permotoran Lido - 518239 Ahmad Firdaus Shafiai; Khairul Anuar Mohamed Khaidzir, supervisor; Fakulti Alam Bina (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010