Warisan wacana pembangunan : kumpulan esei kenang-kenangan H. M. Dahlan - Ong, Puay Liu; Azima Abdul Manaf (Bangi : Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2012)
Includes bibliographical references and index