Non contact body temperature monitoring system [microform] - Lee, Colin Yong Jin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006