Virtual laboratory for teaching e-physics [microform] - Ezwan Azrin Ab. Rashid; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006