Penambahbaikan kapasiti penggunaan dan operasi kilang di kawasan perindustrian /Mohd. Shahril Kaider - Mohd. Shahril Kaider, 1974-; Roslan Amiruddin, supervisor; Fakulti Alam Bina (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010