Sound attenuation due to barrier with void [microform] - Chio, Guat Lee; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2006)
Project paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006