Kesan air pasang terhadap nilai harta tanah kediaman : kes kajian : The Residency @ Sutera, Kota Kinabalu, Sabah [microfilm] - Candy Rijin; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008