Home security protection system [microform] - Ma Eileen Fui Lin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2006)
Project Paper (Sarjana Muda kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006