Dimension reduction of sungai Galing water quality data - Nurul Izzaty Mohd Yunus, 1990-; Norhaiza Ahmad, supervisor; Fakulti Sains (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Matematik Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012