Pemenang-pemenang hari peladang, penternak dan nelayan 2006-2010 - Malaysia. Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani. Lembaga Pertubuhan Peladang 572505 (Kuala Lumpur: Lembaga Pertubuhan Peladang, 2011)
PSZJBL