Design of segmentation module for License Plate Recognition (LPR) softwareh[microform] - Ainazura Zullkuffli; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006