Penggunaan "Altera flex10k Educational Board" bagi memaparkan kelakuan operasi sesuatu transistor berjenis Mosfet [microform] - Ahmad Muzri Mohamed Nuri; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - (Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006