Waste auditing implementation system (WAIS) version 1 [microform] - Juhaizah Talib @ Harun; Fakulti Kejuruteraan Awam (2005)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005