The development of wetland conservation and management plan for Sungai Pulai - Mohd. Husaini Mohd. Hosnan, 1979-; Mohd. Badruddin Mohd. Yusof; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012