Framework for pose-invariant face recognition - Seyed Omid Shahdi, 1983-; Syed Abdul Rahman Abu-Bakar; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012