Optimization of machining parameters while wedming titanium alloy (T16AL4V) - Danial Ghodsiyeh, 1986-; Izman Sudin; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012