Heat distribution study on turbocharger turbine volute - Mohd. Ibthisham Ardani, 1986-; Srithar Rajoo, supervisor; Amer Nordin Darus; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012