Heat exchanger network operating and capital costs trade-off considering individual stream temperature difference contribution - Isah Umar Abdullah, 1984-; Sharifah Rafidah Wan Alw; Zainuddin Abdul Manan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012