Self assessment green building index for residential estates - Noor Hamizah Baharin, 1986-; Abdul Kadir Marsono; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012