Understanding of critical success factors in UTM e-learning from students perspectives - Mahdi Alhaji Musa, 1977-; Mohd. Shahizan Othman, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012