Secure blood bag labeling via 2d barcode authentication - Asvhini Subramaniam, 1985-; Mazleena Salleh; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2012)
Thesis (Sarjana Sains Komputer (Keselamatan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012